Approach

Approach

Initiate

So, you have the room for interaction.

Een goed voortraject is de helft van het werk. Laat VCS je situatie analyseren op vlak behoeften, hardware en software. We zien vragen waar je nog niet aan denkt. We hebben een inside view op de mogelijkheden die eraan komen. En met 20 jaar ervaring weten waar pijnpunten opduiken.

Je kunt VCS ook inschakelen als consultant voor je audio/video project en met de voorgestelde oplossing de markt opgaan. Je kunt VCS inschakelen om technologie te testen. Niemand beter om je richting te geven dan een partij met uitgebreide praktijkervaring. VCS is bovendien niet gebonden aan merken of bepaalde leveranciers. Dat is de beste garantie voor de optimale keuze inzake technologie voor jouw uitdaging.

Solve

We make it happen.

VCS is een audio en video/specialist die technische oplossingen uitwerkt én daarbij toegevoegde waarde voor je creëert. Minimale afleiding en maximaal gebruiksgemak zorgen voor echte communicatie en interactie. Dat realiseren we met een integrale service, van advies tot instapklare installatie. Voor welke uitdaging je ook staat, VCS komt met een oplossing op maat.

Met hetzelfde streven naar perfectie bouwen we voor je een Signage installatie, een Studio Live opstelling… Details én expertise maken in communicatie wel degelijk een wereld van verschil.

Care

There is always room for improvement.

De zorg en service van VCS reikt net zover als je wenst. Ook voor het onderhoud en de updates. Heel wat klanten kiezen voor de waterdichte afspraken van een Service Level Agreement. Daarin bepaal je zelf hoe we je helpen.

Care betekent ontzorgen en extra service. Kies zelf de termijn waarbinnen we bij je zijn. Maar Care houdt ook preventie in: speel op zeker met een jaarlijks onderhoud van je audiovisuele installaties en multimediatechnologie. Wij zorgen ervoor. Zoals we ook zorgen voor continuïteit: we vervangen toestellen die het niet meer doen of zorgen voor een functieoverbrugging.

VCS houdt voor jou de vinger aan de pols in een snel evoluerende markt. We updaten je toestellen en zorgen ervoor dat elke component in je infrastructuur compatibel blijft.