About

About

“Kijk eens of je wel een handleiding nodig hebt”

VCS staat voor Video & Conferencing Solutions en werd 20 jaar geleden opgericht. We zijn intussen enkele stadia en twee bedrijfslocaties verder. Ook de techniek verandert voortdurend. Er is wel een constante in ons werk: gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit van systemen. Als het niet 100 procent betrouwbaar werkt, bieden we het niet aan. Op kwaliteit besparen, doen we niet.

“Voorloper in automatisatie en modulaire opstellingen”

VCS was een voorloper in audio & video conferenties via het internet. Dat zijn we vandaag nog altijd en nu pionieren we in automatisatie van systemen. Modulaire zalen bijvoorbeeld waar klank en beeld zich automatisch aanpassen. Of de automatische Studio Live voor bedrijfscommunicatie: er zijn geen dure technici nodig tijdens de duur van de opname, er komt zelfs geen cameraman meer aan te pas.

“Totale dienstverlening voor de technische leek”

Technologisch pionieren heeft ons in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en buiten de landsgrenzen een stevige marktpositie bezorgd bij grote bedrijven en KMO’s. Laat de techniek aan ons: we testen nieuwe producten en doen eigen R&D om voor iedere behoefte de juiste keuze te maken en je als klant end-to-end te bedienen.

“Langere digitale meetings met meer mensen”

De juiste setting voor een meeting die niet al na een kwartier vermoeit, vraagt meer dan een druk op de ‘join’-knop. Er is in de werksfeer een duidelijke evolutie naar langere video conferenties met meer aanwezigen die van op verschillende locaties deelnemen. Dergelijke meetings slorpen veel aandacht en dus energie op. Een essentiële factor om het videovergaderen aangenamer en dus minder vermoeiend te maken, is een betrouwbare en goede akoestiek. Daarin adviseren is ook onze taak.